Welkom bij Café Vrijdag!

Welkom bij Café Vrijdag!
In december maken we Café Vrijdag nóg gezelliger en brengen we onze locatie helemaal in kerstsfeer. Ook hebben wij van 7 december 2022 t/m 2 januari 2023 lekkere december specials.

Wij zijn weer dagelijks geopend! Kom gezellig langs voor het ultieme vrijdag gevoel, welke dag van de week het ook is. We verwelkomen jullie graag vanaf 11:00u!

Tot snel!

Er kan niet worden gereserveerd voor een plek op het terras.
Welkom bij Café Vrijdag!
Ons restaurant is dagelijks geopend! Kom gezellig langs voor het ultieme vrijdag gevoel, welke dag van de week het ook is. Reserveer ter plekke jouw tafel of maak online een reservering (alleen voor binnen mogelijk). In verband met de nieuwe coronamaatregelen is Cafe Vrijdag dagelijks geopend.

Ps. Heb je onze nieuwe menukaart al gezien?
Tot snel!

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij Café Vrijdag op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!