Welkom bij Café Vrijdag!

Welkom bij Café Vrijdag!
In verband met de coronamaatregelen zijn wij tijdelijk gesloten. We hopen je uiteraard snel weer te mogen ontvangen. Volg ons op facebook en instagram, zodat we je op de hoogte kunnen houden over de mogelijkheden en onze heropening.
Tot snel!

Tip: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart bij Café Vrijdag op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!  
Welkom bij Café Vrijdag!
Ons restaurant is dagelijks geopend! Kom gezellig langs voor het ultieme vrijdag gevoel, welke dag van de week het ook is. Reserveer ter plekke jouw tafel of maak online een reservering (alleen voor binnen mogelijk). In verband met de nieuwe coronamaatregelen is Cafe Vrijdag dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00 uur.

Ps. Heb je onze nieuwe menukaart al gezien?
Tot snel!

Tip voor de feestdagen: de EtenBij cadeaukaart!


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen dat leuk is om te geven én heerlijk om te krijgen? Met de EtenBij cadeaukaart verras je iemand met een gezellige borrel of lekker etentje in ons restaurant. Haal dus snel de EtenBij cadeaukaart voor Sinterklaas of Kerst bij Café Vrijdag op locatie of bestel hem hier. De cadeaukaart is op te waarderen tussen de €20 en €150 en is 2 jaar geldig. En als kers op de taart kun je er via de website een persoonlijke boodschap aan toevoegen!